Behangcalculator
sluit

Vul hieronder afmetingen in zodat u precies weet hoeveel rollen behang u nodig heeft.

top of page
CARRETTO Post1.jpg

"With Dolce&Gabbana Casa we wanted to create a unique lifestyle. A lifestyle that would represent our core values: craftmanship, the love of tailoring, the respect of tradition and the quest for innovation."

Domenico Dolce and Stefano Gabbana

BLU MEDITERRANEO

BLU MEDITERRANEO is een suggestieve reis naar Zuid-Italië, gekenmerkt door subtiele contrasten, voor een verfijnde Italiaanse sfeer. @dolcegabbana_casa

#DGCasa #emilianaparati #dgblumediterraneo #madeinitaly #dutchwallcoverings

CARRETTO 

Geïnspireerd door de unieke kleuren en motieven van de Siciliaanse traditie: CARRETTO is een van de iconische thema's van de @dolcegabbana_casa collectie.

#DGCasa #emilianaparati #DGCarretto #madeinitaly #dutchwallcoverings

LEOPARDO

Altijd een constante in het DNA van Dolce&Gabbana, drukt het LEOPARDO-patroon een sterk karakter en tijdloze charme uit. Zijn klassieke en pittige ziel creëert een spel van contrasten dat vrijheid van expressie en steeds nieuwe connotaties biedt, in balans tussen excentriciteit en verfijning, sensualiteit en energie. 

@dolcegabbana_casa 

#DGCasa #emilianaparati #dgLeo #madeinitaly #dutchwallcoverings 

ZEBRA

Verleden en toekomst, ambacht en technologie, traditie en innovatie: het ZEBRA-patroon symboliseert op symbolische wijze het dualisme dat aan de kern van het DNA van Dolce&Gabbana ligt, met zijn combinatie van zwart en wit en de willekeurige rangschikking van strepen die nooit hetzelfde zijn. Een grafisch patroon van grote intensiteit dat vastberadenheid, moed en een vleugje ironie combineert. @dolcegabbana_casa 

#DGCasa #emilianaparati #dgZebra #madeinitaly #dutchwallcoverings 

bottom of page